Bihotzaren mekanika - Malzieu, Mathias; Barandiaran, Alberto (Berriozar : Denonartean, 2012)
Edinburgo, 1874, Jack inoizko egunik hotzenean jaio da, baina bihotza izoztuta dauka. Madeleine doktorea erdi sorgina da, eta jaioberria salbatzea lortuko du, bihotza erloju batekin ordezkatuta, baina baldintza bat dago: Jackek edozein emozio sahiestu behar du.
12 urtetik aurrera (horia)
La Mécanique du Coeur
Keywords: Maitasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura