Motoa - Igerabide, Juan Kruz (Irun : Alberdania, 2012)
Hamalau urte bete berritan, Igorrek moto zahar bat erosten du bere sosekin, eta lagun mekanikari batekin berritzen. Bere motoarekin ibiliko da herrian zehar, eta giro arriskutsu batean sartuko da, bera baino zaharragoen artean, neska eder batek erakarrita. Bitartean, etxean arazoak dituzte; ama beste gizon batekin joana da, aita diruz larri dabil, arrebarekin ez da oso ondo konpontzen.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Adiskidetasuna; Nerabeen maitasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak