Krimenak : istorioak / Ferdinand von Schirach ; ituzultzailea, Anton Garikano - Schirach, Ferdinand von (Uzta gorria (Erein), 2012)
erdinand von Schirach jurista arrakastatsua da bere herrian, Alemanian. Bere lan esperientziatik abiatuta idatzitako liburua da hau: jurista gisa gogor astindu zuten krimen sorta bat. Estilo zuzen eta zehatza erabiliz, bere arruntasunean inoz inoren errezelorik esnatuko ez luketen protagonistak dira krimen horien egileak.Arrakasta izugarria lortu zuen liburuak Alemanian.