Mari haitzuloetako dama - Haritza, Eneko; Figueras, Yoana (Donostia : Maluta, 2011)
Goza ezazu Mari protagonista duen liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek. Mari euskal jainkosaren izaera erakusten du istorio honek, koloreztatzeko liburuan modu arin eta dibertigarri batean aurkeztuta, umeak euskal mitologian murgiltzeko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2012ko deialdia)
2011-11-08
Keywords: Euskal mitologia; Euskal kultura; Mari (Pertsonaia mitologikoa); Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; EIMAk onetsitako materialak