Solidarioak Euskal Herriko Garapenerako Gobernuz Kanpoko Erakundeak:24 GGKE - Manzaneda, José ([Zornotza] : Izarbel, 2005)
Euskal Herriko garapenerako gobernuz kanpoko erakunde nagusiak (GGKEak edo ONGDak) aurkezten dira, ikasleak elkartasun giroan sartzeko asmotan.
1. Intermón- Oxfan, 2. Mugarik Gabe, 3. Euskadi-Cuba, 4. Alboan, 5. PTM-Mundubat, 6.UNICEF, 7. EDEX, 7. Medicus Mundi, 9.Mugen Gainetik, 10. Proclade, 11. Setem-Hego Haizea, 12. Gizakien Lurra, 13. F.I.S.C, 14. Munduko landagunea, 15. Munduko medikuak, 16. SEAD-aren lagunak, 17. Behar Bidasoa, 18. Hirugarren Adina Hirugarren Mundurako, 19. Zutalur, 20. Elan Euskadi, 21. Hego Herriak 22. Calcuta Ondoan, 23. Kidenda, 24. Mundu Solidarioa Helburu.
2004.05.18
2004.10.07
2004.11.26
2005.03.03
2005.09.26
2006.02.09
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak