Solidarioak Euskal Herriko Garapenerako Gobernuz Kanpoko Erakundeak:24 GGKE / Gidoia eta errealizazioa: José Manzaneda - Manzaneda, José (Solidarioak, 2005)
Euskal Herriko garapenerako gobernuz kanpoko erakunde nagusiak (GGKEak edo ONGDak) aurkezten dira, ikasleak elkartasun giroan sartzeko asmotan.