Teo kanping egitera doa - Denou, Violeta; Ormazabal, Joxantonio (1948-2010) (Barcelona : Timun Mas, 1981)
Haurren jakin-mina interesa duen gauzetara eta berauen ingurura zuzendua izateko moldatuak izan dira liburu hauek: irakurle gaztea, norbaiten laguntzarekin nahiz berenez, Teo mutikoa lagun duela, honen abenturatan parte hartuko du.
2-7 urte (urdina)
Keywords: Kanpina; Oporrak; Ingurunearen ezagutza; Abenturak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak