Matekariak / Andrex Odriozola, Iñaki Rodriguez (Elhuyar Matematika-taldea) - Odriozola, Andrex (: Elhuyar, 1993)
Matekariek, matematikarako gaitasun-programa bat osatzen dute. Algebra eta geometria lantzeko eta irakasleak ikasleak gelan egoki edukitzeko dira. Bilduma 50 "matekariz" osatuta dago, bakoitzak orrialde bat betetzen duelarik. Material honekin matematikarako trebetasun garrantzizkoenak landuko ditugu. Oso erraz sar ditzake irakasleak bere eguneroko matematika-programan, zeren eta edukinekiko independente izanik, prestatzen lan gutxi egin behar baita.