Txillardegi - Rodríguez, Fito (Donostia : Erein, 2012)
Txillardegi, euskararen, ingeniaria, gure nortasunaren igeltseroa. Haren gogo-argitasunak Errenazimenduko espiritua, Ilustrazioa eta modernismoa bateratu zituen.
Keywords: Txillardegi -- (1929-2012) -- Kritika eta interpretazioa; Monografiak; Baliabide digitalak