Txillardegi / Fito Rodríguez - Rodríguez, Fito (Haran (Erein), 2012)
Txillardegi, euskararen, ingeniaria, gure nortasunaren igeltseroa. Haren gogo-argitasunak Errenazimenduko espiritua, Ilustrazioa eta modernismoa bateratu zituen.