Denboraren hosto artetik / Jose Inazio Lasa - Lasa, Jose Inazio (Poesia (Erein), 2012)
Zurekin bateraEguneko orduak, desiraren mende,poliki doaz, ezinean.Baina, zure irribarrean,denbora deusezten dute.Barne-taupadak, ezustekoz beteak,zoritxarrari men eginez, susmati.Baina, zurekin batera pausatzean,denbora deusezten dute.