Zonbiaren haragia - Donbavand, Tommy; Larruzea, Regina (Bilbo : Desclée de Brouwer, 2012)
Hemen da Ustel Rock jaialdia, zonbien rock jaialdirik garrantzitsuena! Otto Handiputz jaunak ez du dantza egiteko gogorik, eta sekulako iskanbila eragingo du Garun Huts rock-taldea erbesteratu eta Lurpeko lurralde ankerretara bidaltzen duenean. Lukek eta bere lagunek auzora bakera ekarri nahi dute, baita hurrengo erlikia aurkitu ere. Horretarako, rock-taldearen atzetik joan beharko dute munduko lurralderik sakon eta ilunetaraino.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Flesh of the zombie
Keywords: Banpiroak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Beldurra -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura