Zonbiaren haragia / [testua] Tommy Donbavand ; Regina Larrucearen itzulpena - Donbavand, Tommy (Scream street (Desclee de Brouwer), 2012)
Hemen da Ustel Rock jaialdia, zonbien rock jaialdirik garrantzitsuena! Otto Handiputz jaunak ez du dantza egiteko gogorik, eta sekulako iskanbila eragingo du Garun Huts rock-taldea erbesteratu eta Lurpeko lurralde ankerretara bidaltzen duenean. Lukek eta bere lagunek auzora bakera ekarri nahi dute, baita hurrengo erlikia aurkitu ere. Horretarako, rock-taldearen atzetik joan beharko dute munduko lurralderik sakon eta ilunetaraino.