Lasterka - Echenoz, Jean; Markuleta, Gerardo (Donostia : Meettok, 2011)
Behin eta berriz eskatu behar izan zioten Emiliri has zedin. Baina behin hasita, ez zen berriz gelditu. Eta etengabe azeleratzen jarraitu zuen. Hona hemen Lurrean bizkorren korritu zuen gizona. Echenozek, RAVEL-en bezala, noraezeko ibilbidea egiten duen artista baten gisa aurkezten digu Emil Zatopek. Gai horren tratamendu maisutanezkoa egiten du Echenozek.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura