Jolasen altxorra - Pirritx eta Porrotx (Donostia : Matxinsalto, 2002)
Altxorraren mapa hartu, eta euskal pirata txikiak Pirritxekin eta Porrotxekin altxorraren bila abiatu dira itsasoetan barna. Barrabas petralak hamaika oztopo ipiniko dizkiee helburua lor ez dezaten. Ez dira bakarrik ibiliko, ordea. Abenturaz eta 20 jolasez betetako bidean, Joxepi itsas-neskaren eta zinginarriaren laguntza izango dute; gainera, euskaldun ezagunak izango dituzte bidaide. Ahaleginak saria izango du, altxorra aurkituko baitute. Zer ote dago barruan?
Bideo honetan agertzen diren 20 jolas eta abestiak "Haur-jolasen abestiak" II eta III musika zinta eta CDan aurkituko dituzu
Keywords: Pailazoak -- Haur eta gazteentzako ikuskizunak; Haur eta gazteentzako zinema