Gure bidea: Giza eskubideak : 9.,10.,11.,12. Kapituluak - Manzaneda, José ([Zornotza) : Izarbel, 2005)
Botere politiko, ekonomiko eta mediatikoek giza eskubideen kontzeptua erabiltzen dute euren onerako behin eta berriz. Serie honetan giza eskubide guztiak (euren osotasunean) aztertzen dira, ikuspuntu kritiko batetik.
9.- Ingurumen eskubidea 10.- Sexu auker eskubidea 11.- Autodeterminazio eskubidea 12.- Eskubide zibikl eta politikoak
2005.09.26
1.maila
2.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak