Gure bidea: Giza eskubideak : 5.,6.,7.,8. Kapituluak - Manzaneda, José ([Zornotza) : Izarbel, 2004)
Botere politiko, ekonomiko eta mediatikoek giza eskubideen kontzeptua erabiltzen dute euren onerako behin eta berriz. Serie honetan giza eskubide guztiak (euren osotasunean) aztertzen dira, ikuspuntu kritiko batetik.
5.- Bake eskubidea 6.- Hezkuntza eskubidea 7.- Etorkinen eskubideak 8.- Lan esubideak
2004.10.07
2004.11.15
1.maila
2.maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak