Gure bidea: Giza eskubideak : 5.,6.,7.,8. Kapituluak / Gidoia eta errealizazioa:Jose Manzaneda - Manzaneda, José (Gure bidea: Giza eskubideak, 2004)
Botere politiko, ekonomiko eta mediatikoek giza eskubideen kontzeptua erabiltzen dute euren onerako behin eta berriz. Serie honetan giza eskubide guztiak (euren osotasunean) aztertzen dira, ikuspuntu kritiko batetik.