Gure bidea: Giza eskubideak : 1.,2.,3.,4. Kapituluak - Manzaneda, José ([Zornotza) : Izarbel, 2003)
Botere politiko, ekonomiko eta mediatikoek giza eskubideen kontzeptua erabiltzen dute euren onerako behin eta berriz. Serie honetan giza eskubide guztiak (euren osotasunean) aztertzen dira, ikuspuntu kritiko batetik.
1.- Aldarrikapen Unibertsala 2.- Eskubide sozial eta ekonomikoak 3.- Haurren eskubideak 4.- Emakumeen eskubideak
2003.09.23
2004.02.19
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak