Gure bidea: Giza eskubideak : 1.,2.,3.,4. Kapituluak / Gidoia eta errealizazioa:Jose Manzaneda - Manzaneda, José (Gure bidea: Giza eskubideak, 2003)
Botere politiko, ekonomiko eta mediatikoek giza eskubideen kontzeptua erabiltzen dute euren onerako behin eta berriz. Serie honetan giza eskubide guztiak (euren osotasunean) aztertzen dira, ikuspuntu kritiko batetik.