Asko maite zaitut, nik - Aramendi, Juanma; Ansa Iragorri, Udane; Ormazuri, Josebe (Donostia : Elkar, 2009)
Euskal kantu tradizionalak haurrentzat, euskal kantagintzaren transmisiorako oso egokia.
1. Ikusi mendizaleak ; 2. Ikusi nuenian ; 3. Ixil-ixilik dago ; 4. Itsasontzi baten ; 5. Alpargatak urratuta ; 6. Nere etxea (Ikusten duzu goizean) ; 7. Antoni eta Anton ; 8. Txantxibirin, txantxibirin ; 9. Ilargira noa ; 10. Sardina bat ; 11. Maite Maite ; 12. Gure aitak amari ; 13. Mila kilo zorion ; 14. Agur Xiberua ; 15. Maritxu nora zoaz ; 16. Axuri beltzak ; 17. Haurrak ikas ezazue ; 18. Loretxoa ; 19. Zorionak ; 20. Jeronimo
Keywords: Haur-kantak