Asko maite zaitut, nik / diseinua eta maketazioa, Juanma Aramendi eta Udane Ansa ; koordinazio orokorra, Josebe Ormazuri - Aramendi, Juanma; Ansa Iragorri, Udane; Ormazuri, Josebe (: Elkar, 2009)
Euskal kantu tradizionalak haurrentzat, euskal kantagintzaren transmisiorako oso egokia.