Txikia izanik... - Aramendi, Juanma; Ormazuri, Josebe (Donostia : Elkar, 2006)
Haur kantuen bilduma. Txiki txikitatik entzuten dituzten kantuak biltzen dira bertan, kantari desberdinek abestuak.
Txiki, txiki, txikia ; Lotan nago ; Sagu txiki, sagu maite ; Pintto, pintto ; Jon Braun ; Kua, kua ; Lehenengotxo hori ; Apalatxo ; Eragiozu ; Han zeuden ; Arantxan txan ; Ene txiki ; Korro korroan ; Txalopin txalo ; Binbili bonbolo ; Martuteneko trena ; Sorgina pirulina ; Uztaiak gora (Ran Roberran)
Keywords: Haur-kantak -- Euskal Herria