Sua, zer dakizu berari buruz? - Lea- Artibai ikastetxea (Markina-Xemein : Lea Artibai Ikastetxea, 2012)
Ikasmaterial honekin lortu nahi diren helburu nagusiak dira, haurtzarotik arriskua hautematearen kultura indartzea, ikastetxeetara prebentzioarekin lotutako balioak helaraztea eta suari izan beharreko errespetua ume-umetatik lortzea
2011/10/11
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Keywords: LMH - Zehar lerroak -- -Osasun hezkuntza; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak