Sua, zer dakizu berari buruz? / Lea Artibai Ikastetxea (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2010eko deialdia), 2012)
Ikasmaterial honekin lortu nahi diren helburu nagusiak dira, haurtzarotik arriskua hautematearen kultura indartzea, ikastetxeetara prebentzioarekin lotutako balioak helaraztea eta suari izan beharreko errespetua ume-umetatik lortzea