Tartalo begibakarra - Haritza, Eneko; Figueras, Yoana (Donostia : Maluta, 2011)
Goza ezazu Tartalori buruzko liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2012ko deialdia)
2011-11-08
Keywords: Euskal mitologia; Euskal kultura; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; EIMAk onetsitako materialak