Tartalo begibakarra / egilea, Eneko Haritza ; ilustratzailea, Yoana Figueras (Bi tanta) - Haritza, Eneko (EIMA 1 (2012ko deialdia), 2011)
Goza ezazu Tartalori buruzko liburu hau koloreztatzen eta ezagutu Euskal Herriko mitologiako pertsonaia berezi hauek.