JCLIC aplikazioak euskaratzen eta sortzen - Cambronero Amundarain, Jon; Etxezarreta Arribillaga, Mari Jose; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2011)
21 "Jclic" baliabideren bilduma, Haur Hezkuntza eta Lehen Hezkuntzarako.
Arrainak; Zer eguraldi dugu?; Fruta dastatzen; Dinbi, Danba ... Musika!; Koloreekin jolasten; Zer dakizu Paint programaz?; Villabona ezagutzen; Musika-tresnak; Historiaurrea; Janariak; Joko gabia; Hezurrak eta muskuloak; Gure hortzeria; Motozikletak; Zaindu dezagun gure lurra; Piratak! Abordatzera!; Tximeletak; Rock-a; Animaliak
2012/01/18
Irale - R-400 ikastaroa (2011-2012)
IRALE. R400 (2011-2012)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak