JCLIC aplikazioak euskaratzen eta sortzen / Mari Jose Etxezarreta Arribillaga eta Jon Cambronero Amundarain - Cambronero Amundarain, Jon; Etxezarreta Arribillaga, Mari Jose (R400, 2011)
21 "Jclic" baliabideren bilduma, Haur Hezkuntza eta Lehen Hezkuntzarako.