Ama erraldoia - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2008)
Pello Añorgak Jokin Mitxelenaren irudiekin ekologiaren haritik ipuin hau idatzi du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Eusko Jaurlaritza, Ingurumen eta Lurralde Antolamendu Saila
Keywords: Naturarekiko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura