Lur Hiztegi entziklopedikoa - Knörr, Henrike (1947-2008); Zabaleta, Josu (Donostia : Lur, 2012)
LUR hiztegi entziklopediko eta entziklopedia tematikoaren edukian sartzen ari zara. Lur Hiztegi Entziklopedikoa 1990-1995 urte-bitartean paperean inprimaturiko edizioaren hamar bolumenak jasotzen ditu, eta 49.900 sarrera baino gehiago ditu. Sarrera hauek hiru motatakoak dira: - Lexiko hutsak, ez dute atal entziklopedikorik: adibidez, gorri. - Lexiko-entziklopedikoak: adibidez, tximino". - Entziklopediko hutsak: adibidez, Txilperiko I.
Ixaka Lopez-Mendizabal Saria 1994: Kontsulta-liburuen eta material osagarrien ataleko libururik onena.
Keywords: Hiztegiak eta entziklopediak; Hiztegi elektronikoak sarean; Entziklopedia elektronikoak sarean; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak