Lur Hiztegi entziklopedikoa / [zuzendaria, Josu Zabaleta; hizkuntz zuzendaritza eta berrikusketa, Endrike Knörr ...et al.] - Knörr, Henrike (1947-2008); Zabaleta, Josu (: Lur, 2012)
LUR hiztegi entziklopediko eta entziklopedia tematikoaren edukian sartzen ari zara. Lur Hiztegi Entziklopedikoa 1990-1995 urte-bitartean paperean inprimaturiko edizioaren hamar bolumenak jasotzen ditu, eta 49.900 sarrera baino gehiago ditu. Sarrera hauek hiru motatakoak dira: - Lexiko hutsak, ez dute atal entziklopedikorik: adibidez, gorri. - Lexiko-entziklopedikoak: adibidez, tximino". - Entziklopediko hutsak: adibidez, Txilperiko I.