Bat denontzat eta denok batentzat - Weninger, Brigitte; Jaka, Aiora; Tharlet, Eve (Donostia : Ttarttalo, 2011)
Ipuin honetako lagun bakoitzak badu eragozpenen bat, baina baita trebetasun bereziren bat ere. Elkartuta, beraz, oso indartsuak izango dira denak.Bat denontzat eta denok batentzat!
DVD-Liburu ilustratua
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2012ko deialdia)
2011/04/13
DVDko hiztunak: Euskaraz, Karolina Sainz de Bikuna eta Iñaki Beraetxe. Ingelesez, Muriel Hofmann eta Matthew Bailey
5 urtetik aurrera (urdina)
Jat. izenb.: Eine für alle-alle für einen!
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; EIMAk onetsitako materialak