Zenbakizko kontrolaren hiztegia - Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Kultura Saila. Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2011)
Zenbakizko kontrolaren arloan espezializatutako hiztegia, erabiltzaileek arlo jakin horretako terminoak euskaraz zuzen erabili ahal izan ditzaten. Termino horien gaztelaniazko, ingelesezko eta frantsesezko itzulpenak ere badakartza.
Keywords: Zenbakizko kontrola -- Hiztegiak; Euskara -- Hiztegi poliglotak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak