Zenbakizko kontrolaren hiztegia / [egilea, UZEI] (Euskalterm, 2011)
Zenbakizko kontrolaren arloan espezializatutako hiztegia, erabiltzaileek arlo jakin horretako terminoak euskaraz zuzen erabili ahal izan ditzaten. Termino horien gaztelaniazko, ingelesezko eta frantsesezko itzulpenak ere badakartza.