Hipermerkatuetako produktuen hiztegia - Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Kultura Saila. Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2010)
Hipermerkatuetako produktuetan espezializatutako hiztegia. Gainera, termino horien gaztelaniaz, ingelesez eta frantsesez egindako itzulpenak gehitu dira.
Keywords: Hipermerkatuak -- Hiztegiak; Euskara -- Hiztegiak -- Gaztelania; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak