Hipermerkatuetako produktuen hiztegia / [egilea, UZEI] (Euskalterm, 2010)
Hipermerkatuetako produktuetan espezializatutako hiztegia. Gainera, termino horien gaztelaniaz, ingelesez eta frantsesez egindako itzulpenak gehitu dira.