Musika hiztegia - Euskadi (Autonomia Erkidegoa). Kultura Saila. Hizkuntza Politikarako Sailburuordetza (Gasteiz Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2011)
Musikaren arloan espezializatutako hiztegia, erabiltzaileek arlo jakin horretako terminoak euskaraz zuzen erabili ahal izan ditzaten. Termino horien gaztelaniazko, ingelesezko eta frantsesezko itzulpenak ere badakartza.
Bibliografia: [261]-264 or.
Keywords: Musika -- -Hiztegiak; Euskara -- Hiztegi poliglotak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak