Kirats doktorearen mamua - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2012)
Kaixo, Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Etxean bai ondo! Silvertarren etxean denak lo geunden saguzarron moduan. Tira, denak Rebecca bizia izan ezik, goizeko zazpietan jaiki eta ibiltzera joan baitzen (neska horrek ez du inoiz atsedenik hartzen, ala?). Bat-batean zerbaitek erne jarri gintuen: uso mezulari batek albiste berriak (eta mamuei buruzkoak) ekarri zituen niretzat...
8 urtetik aurrera (gorria)
Il fantasma del Dottor Muffa
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak