Baita hondakinak ere / Iñigo Astiz - Astiz, Iñigo (Poesia (Susa), 2012)
Hauxe duzu Iñigo Astizen lehendabiziko liburua: "Baita hondakinak ere2. "Poemetan gehien errepikatzen den asmoa ideia abstraktuak gorputz konkretuetara eramatea da", esan digu "ideiek xehetasun bilakatzeko duten era bihurria interesatzen zait". Piezaka egindako poemak dira, eskultoreak egiten duen moduan: gai bat hartu eta bariazioak egin. Eta emaitza ederra lortu.