117 urte nekazari ganberak Euskadin = 117 años de cámaras agrarias en Euskadi - Enza; Herri Arduralaritzaren Euskal Erakundea. Itzultzaile Zerbitzu Ofiziala; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi . Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2009)
Euskadiko Nekazari Ganberak lehen nekazaritza-elkarteak dira eta hauetan gure ingurunearen aro garaikideak dituen hiru maximak gauzatzen dira, hots: askatasuna, berdintasuna eta elkartasuna.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Nekazaritza-ganberak -- -Euskadi -- -Historia; Monografiak; Baliabide digitalak