Henri Matisse eta Pablo Picasso, bizitza irudietan - González Mateo, Maite; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2012)
Henri Matisse eta Pablo Picasso. Nahitaezkoa da ikasleei irudiak erakustea, eta, lan hori errazteko, dokumentuan zehar teknologia berriak baliatzeko hainbat eta hainbat esteka txertatu dira.
Bibliografia: 49. or.
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Picasso, Pablo -- (1881-1973); Matisse, Henri -- (1869-1954); Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Biografiak