Proportzionaltasuna. [Matematika - DBH 1] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Granada Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Magnitude proportzionalak. Magnitude zuzenki proportzionalen egoera errealak identifikatzea; - Proportzionaltasunarekin zerikusia duten problemak; - Ehunekoak konposizioak edo aldakuntzak adierazteko; Ohiko ehunekoekin buruzko kalkuluak eta kalkulu idatziak egitea.
2011/06/03
DBH, 1.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak