Proportzionaltasuna. [Matematika - DBH 1] / proiektuaren zuzendaritza: Rafael Pérez Gómez; moldaketa eta euskaratzea: Ana Turumbay Izurdiaga... [et al.] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Magnitude proportzionalak. Magnitude zuzenki proportzionalen egoera errealak identifikatzea; - Proportzionaltasunarekin zerikusia duten problemak; - Ehunekoak konposizioak edo aldakuntzak adierazteko; Ohiko ehunekoekin buruzko kalkuluak eta kalkulu idatziak egitea.