Poligonoak Bilbon. [Matematika - DBH 1] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Granada Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Gai hauek lantzeko aplikazioa: poligono erregularrak, eraikuntza eta propietateak, angeluen neurriak eta kalkulua irudi lauetan, irudi lauen simetriak, aplikazioak eta erabilerak, mosaikoak eta propietateak.
2011/06/03
DBH, 1.maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak