Poligonoak Bilbon. [Matematika - DBH 1] / proiektuaren zuzendaritza: Rafael Pérez Gómez; moldaketa eta euskaratzea: Ana Turumbay Izurdiaga... [et al.] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Gai hauek lantzeko aplikazioa: poligono erregularrak, eraikuntza eta propietateak, angeluen neurriak eta kalkulua irudi lauetan, irudi lauen simetriak, aplikazioak eta erabilerak, mosaikoak eta propietateak.