Interesak axola du. [Matematika - LMH 6] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Granada : Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Zatiak ehunekoen bidez adieraztea. Zatiki bakunen, hamartarren eta ehunekoen arteko korrespondentzia (oinarrizko zenbakizko sareak); zenbaki hamartarrekin, zatikiekin eta ehunekoekin kalkulu errazak ulertzeko eta egiteko oinarrizko estrategiak: zenbakizko zuzena, irudikapen grafikoak; ehunekoekin zerikusia duten buruzko kalkuluak egiteko nork bere estrategia eta estrategia akademikoak lantzea eta erabiltzea; oinarrizko ehunekoak kalkulatzea egoera errealetan; kalkulagailua erabiltzea, kalkuluak egiteko eta eragiketa eta zenbaki-estrategia mentalak ikasteko.
2011/05/11
LMH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak