Planotik espaziora. [Matematika - LMH 6] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Granada : Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Informatika-programak erabiltzea irudi geometrikoak osatzeko eta arakatzeko; irudi lauak eta gorputz geometrikoak osatzea, beste batzuk abiapuntu hartuta, konposizioaren eta deskonposizioaren bidez; irudi lauen eta espazialen ereduak osatzea, horretarako hainbat material erabilita.
2011/06/03
LMH, 6.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak