Simetria edonon. [Matematika - LMH 6] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (Granada : Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Simetriak antzematea irudi eta objektuetan; elementu batetik abiatuz irudi lau baten simetrikoa marratzea; islapen, biraketa eta translazio simetriak.
2011/06/03
LMH, 6.maila
Keywords: Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak