Simetria edonon. [Matematika - LMH 6] / proiektuaren zuzendaritza: Rafael Pérez Gómez; moldaketa eta euskaratzea: Ana Turumbay Izurdiaga... [et al.] - Pérez Gómez, Rafael; Turumbay Izurdiaga, Ana (: Proyecto Sur de Ediciones, 2011)
Simetriak antzematea irudi eta objektuetan; elementu batetik abiatuz irudi lau baten simetrikoa marratzea; islapen, biraketa eta translazio simetriak.